VAi??bries i Fures

Cicle inicial

Les VAi??bries:

Les Fures:

Les classes del Cicle Inicial de l’escola AgrupaciA? Sant Jordi.

Benvinguts al curs 2016-2017!

Us presentem el bloc de les FURES i les VA?BRIES. Aquest curs continuarem compartint moltes vivA?ncies amb vosaltres. Mireu-lo cada setmana perquA? segur que hi trobareu sorpresesai??i?? AquAi?? teniu la primera: la foto de totes les vAi??bries i fures del curs. Uauuuuuai??i??.

Com funcionem.

MATERIAL DUT DE CASA

bata de classe / tovallola de mAi?? / tovallA? per esmorzar / tovallA? per dinar / got / muda dai??i??educaciA? fAi??sica ( Es porta dilluns i el divendres cap a casa a rentar )

bata de pintura / sabatilles o mitjons de dansa ( Es queda tot el trimestre a lai??i??escola ) TOT MARCAT AMB EL NOM I AMB BETA SIUSPLAU

DEURES Cada setmana: activitats competencials.

Lectura a casa: els vostres fills i filles sai??i??emportaran contes de lai??i??escola per llegir a casa amb vosaltres. AixAi??, lai??i??acompanyareu en el seu procAi??s dai??i??aprenentatge de la lectura. Us ho passareu molt bAi?? compartint aventures.

Activitat de memoritzaciA? : lai??i??A?ltim dimarts de mes es demanarAi?? que el nen/a llegeixi i memoritzi una poesia, rodolAi??, embarbussament, etcai??i?? a casa ( potser li caldrAi?? la vostra ajuda ). TindrAi?? temps durant 1 setmana.

HORARIS

HORARI FURES

HORARI VA?BRIES

L'escola dels Dracs, l'escola que mola