Biblioteca Xesco Boix

L'escola dels Dracs, l'escola que mola.

La biblioteca i el Drac Endrapallibres.

La Biblioteca es va formar en un dels edificis de l’escola, on hi havia una llar de foc. Gràcies a la col·laboració de moltes famílies i mestres, la biblioteca està pintada, arreglada i amb prestatges pels llibres. Ah,… i també hi ha un sofà!

Hi ha dos espais de biblioteca, la principal i la infantil, i un espai amb dos ordinadors. També n’hi ha un altre on es troben aquells llibres que no tenen molt ús, juntament amb un piano.
La biblioteca s’utilitza com espai de reunions, com a préstec i com a espai per llegir i fer feina. També cal dir, que per la falta d’espais i per poder portar a terme el projecte de música de l’escola, és necessari utilitzar aquests espais per impartir les 123 and me classes d’instrument, únicament els dimarts. Aquell dia, la biblioteca en sí queda inactiva.

En cada classe hi ha un racó on hi trobem llibres que pertanyen a la biblioteca d’escola. Per tal que els nens i les nenes en puguin fer ús sempre que tinguin el moment.

 

Hola! Em dic Endrapallibres i visc a la Biblioteca Xesco Boix de l’escola Agrupació Sant Jordi. M’agrada molt llegir! Una vegada, em va agradar tant el llibre, que me’n vaig menjar un trosset per poder-me’l quedar a dins, jiji.

Activitats i concursos

Vols veure les activitats i concursos que fem a la biblioteca?

 

Anar-hi!

L'escola dels Dracs, l'escola que mola.