Col·labora amb l'escola

L'escola dels Dracs, l'escola que mola.

Esperem la teva col·laboració.

A continuació us posem un llistat de tasques que s’ha de realitzar a l’escola i a les que us podeu apuntar per donar un cop de mà o posar-vos al cap davant de l’activitat. D’altre banda si trobeu que hi ha alguna cosa que s’hauria de fer, i estàs disposat a tirar-ho endavant, fes-nos ho saber a l’apartat COMENTARIS I SUGGERIMENTS.  

Vols participar del projecte de natura?

Fent clic al botó M’HI APUNTO s’obrirà l’apartat de COMENTARIS I SUGGERIMENTS deixa el teu nom, mail i comentari sobre a què et vols apuntar al formulari i ens posarem en contacte amb tu.  
M'hi apunto

Vols ajudar a la biblioteca?

Fent clic al botó M’HI APUNTO s’obrirà l’apartat de COMENTARIS I SUGGERIMENTS deixa el teu nom, mail i comentari sobre a què et vols apuntar al formulari i ens posarem en contacte amb tu.  
M'hi apunto

Vols publicar al web?

Volem mantenir el web actiu i dinàmic, així que necessitem col·laboradors. Vols fer reportatges fotogràfics sobre les festes? De vídeo? De text? Vols col·laborar a informar sobre el que passa a l’escola? Vols parlar sobre el territori? Vols proposar algun tema? Fent clic al botó M’HI APUNTO s’obrirà l’apartat de COMENTARIS I SUGGERIMENTS deixa el teu nom, mail i comentari sobre a què et vols apuntar al formulari i ens posarem en contacte amb tu.  
M'hi apunto

Comissió de festes

Son moltes les coses que s’han de fer en una festa, planificar l’esdeveniment, preparar materials, posar cadires, treure taules, netejar, preparar, organitzar… Totes les mans seran benvingudes. Apunta’t i ens posarem en contacte. Fent clic al botó M’HI APUNTO s’obrirà l’apartat de COMENTARIS I SUGGERIMENTS deixa el teu nom, mail i comentari sobre a què et vols apuntar al formulari i ens posarem en contacte amb tu.
M'hi apunto

Participa a la junta de l'AMPA

Per a què l’AMPA funcioni correctament és important que hi hagi renovació i participació. Si estàs interessat a formar part de la junta de l’AMPA fes-nos-ho saber. Fent clic al botó M’HI APUNTO s’obrirà l’apartat de COMENTARIS I SUGGERIMENTS deixa el teu nom, mail i comentari sobre a què et vols apuntar al formulari i ens posarem en contacte amb tu.
M'hi apunto

Comissió d'espai

A l’escola hi ha molt per fer. Cada any es fa una batuda per arreglar alguna cosa de l’escola, però sigui per desinformació o altres motius no sempre hi ha la gent suficient per dur-ho a terme. Anem a organitzar aquest tema, apunteu-vos a la comissió d’espai, farem una valoració de les necessitats de l’escola i ens posarem a treballar. Fent clic al botó M’HI APUNTO s’obrirà l’apartat de COMENTARIS I SUGGERIMENTS deixa el teu nom, mail i comentari sobre a què et vols apuntar al formulari i ens posarem en contacte amb tu.  
M'hi apunto
Anirem afegint nous llocs a on col·laborar a mesura que apareguin. Si saps d’alguna cosa que es pot fer per l’escola i no està apuntada fes-nos-ho saber a través de l’apartat COMENTARIS I SUGGERIMENTS

L'escola dels Dracs, l'escola que mola.