Arribats aquests moments, girant el cap per mirar enrere, la Susana, la Sònia i el Jordi us hem de dir adéu com a Equip Directiu: amb la pau i el confort que donen les mostres d’agraïment que aquests dies, en saber-se el relleu, hem anat rebent; amb l’alegria d’afrontar nous reptes (personals, familiars, professionals); amb la seguretat que el nou Equip que entra reprèn el Projecte amb ganes de reforçar-lo i fer-lo créixer.

Ara, havent passat per l’experiència de quatre anys al capdavant, hem vist recompensats tot l’esforç que hem posat. Sou tants i tantes les persones a qui personalment podem agrair el creixement personal que ens enduem que ho haurem de fer parlant en genèric. Però, si us plau, sentiu-vos reflectits tots i cadascun.

Primerament, gràcies al Consell Escolar, gràcies per acompanyar-nos, per debatre, per discrepar, per aportar. Com a òrgan que reuneix les diferents perspectives que s’ajunten en una escola, hem de dir que el seguiment i el compromís ha estat molt alt.

En segon lloc, als ajuntaments, gràcies a tots tres consistoris (Aguilar, Fonollosa, Rajadell) perquè el vostre suport ha estat incondicional en la visió compartida que l’escola és l’eix vertebrador del territori.

No ens podem oblidar de les famílies, un agraïment molt sentit perquè és un gruix molt important de famílies el que creu, empenta i ofereix propostes de millora que, potser de vegades massa lentament, ens han fet, ens fan i ens faran avançar.

Tampoc és endebades l’agraïment a tots i cadascun dels que amb més o menys grau intervenen a l’escola: els monitors de menjador, el servei de neteja, els monitors de transport, etc. Són aquells grans de sorra que acaben confegint la muntanya.

I per últim, els nostres companys, els mestres, on aquest “gràcies” esdevé una barreja sentida d’emocions i sentiments per totes les experiències viscudes. De ben segur que, sense bona part d’aquest grup de mestres, compromesos i solidaris, no haguéssim pogut tirar endavant. Moltes gràcies per fer-nos costat.

 

Ara que just hem acabat de mirar enrere, tornem a posar la mirada endavant i només ens sabem imaginar un nou Equip Directiu, que amb l’escalf i l’acompanyament de tots plegats seguirà tirant endavant aquesta immensa aventura que és i ha estat l’escola de Fonollosa.

Com veieu.. és un “G-R-À-C-I-E-S” amb totes les lletres.

 

Sònia, Susana i Jordi